OM OS

 

CphFuture bestyres af Kenneth Stenlund, udvikler af Sjællands største danseskolekæde cphdans. Med baggrund som professionel danser i Cirkusrevyer, Musicals, Melodi Grand Prix mv. har Kenneth også revolutioneret fitnessbranchen med Danmarks største og mest seriøse Instruktøruddannelse Clubmix Education med over 800 uddannede instruktører per år. Uddannelsen var en del af ERFA, Europas sammenslutning af blåstemplede fitness- og danseuddannelser. Idag er uddannelsen solgt til fitnesskæden Fitness World.

 

I Kenneth Stenlunds karriere som professionel danser og instruktør, blev han i år 2001 og 2002 kåret som Europas bedste aerobic instruktør ved den Årlige EXPO MESSE i Paris.

 

Sideløbende har Kenneth sammen med sin kone Maria Stenlund udviklet videreuddannelser, Conventions og senest cphdans, der med 11 danseskoler på Sjælland, har markeret sig som nyskabende og den hurtigst voksende danseskole i branchen.

 

Du kan være sikker på, at du er i gode hænder, når Kenneth og teamet bag cphfuture skaber rammerne for din kommende uddannelse. Vær kritisk med din fremtid og dine penge - hos cphfuture ved vi, hvad vi snakker om!

PROFESSIONELLE

& PASSIONEREDE

 

Undervisere årgang 18/19

KENNETH STENLUND

 

Indehaver og underviser Kenneth Stenlund er kåret som ”Europas Bedste Instruktør” i aerobic, og har flere nationale mesterskaber bag sig i både Hip Hop og Aerobic. Kenneth er desuden Koreograf for bl.a. Linie 3 med deres "LIVE Show" og coacher og underviser til dagligt konkurrencedansere i hip hop solo/duo samt formationshold hos cphdans.

PI SVENSTRUP

 

Pi har danset klassisk ballet siden hun var 3 år og været dansebarn på Det Kongelige Teater. Siden har hun undervist i mange år på Christianshavns Balletskole. Pi får inspiration fra ophold i udlandet, bl.a. fra Los Angeles, hvor hun i sommeren 2016 besøgte en række anerkendte danse-studier. Pi underviste på talentlinjne årgang 17/18 og hos cphdans.

TANJA FOSS

 

Tanja har uddannet sig hos både Iwanson Contemporary Dance School i München, London Contemporary Dance School samt Alvin Ailey i New York, og hun er netop hjemvendt fra endnu et ophold hos Alvin Ailey American Dance Theater med et færdiggjort Pedagogy Course in Horton Technique.

 

Tanja har danset og undervist hele sit liv, og har medvirket i alt fra moderne kompagnier og TV-produktioner til Cirkus- og Tivolirevyen og store mucialopsætninger (West Side Story, Crazy For You, Evita m.fl.). Hun har derudover været koreograf for musikvideoer, revyer samt teater- og filmproduktioner.

VI byder Tanja velkommen i Teamet og glæder os til en ny årgang.

DANIELLA LAPPIN

 

Daniella har danset siden hun var barn. Hun var konkurrencedanser i stilarten disco og opnåede flotte placeringer både i ind -og udland bl.a. 5 danske mesterskaber og en titel som nummer 8 i verden i 2008.

Som blot 16-årige begyndte Daniella at undervise i ballet, jazz, hiphop og disco efter hendes tid som konkurrencedanser havde nået sit slutpunkt.

 

Daniella har medvirket i utallige shows på scener i hele landet. Hun har medvirket med i musikvideoer for bl.a. Christopher, Medina og Alex Vargas, danset på scener for artister som Rasmus Seebach, Christopher, Brandon Beal, Mambo Brothers Ibiza, Steve Angello fra Swedish House Mafia, Kenneth Bager, Faustix, Klamfyr m.f.. Derudover er hun også koreograf assistent hos Copenhagen White Cats.

 

Daniella glæder sig rigtig meget til at undervise på Cphfuture

MARIA CICCOLINI

 

Maria har taget to uddannelser inden for dans. Den første hos Danseuddanelsen, og den anden hos international dance academy hos freddie petersen. Hun har haft flere ophold i Los Angeles med henblik på at udfordre sig selv i dansen.

Hun har været en del af flere produktioner som feks CirkusRevyen i 2015, og danset for kendte navne som, unik & Jay, l.o.c., Xander, Snap, Turbo og mange flere.

Hun elsker at bruge tid på at forklare hvad der sker i dansen, og hvordan den skal udføres. "Det er en vigtig ting at vide og forstå hvad man laver. Ellers er det jo bare trin!"

 

Hun kan lide at presse sine elever til deres max, men det er vigtigt at gå fra klassen med et smil på læben og en danse-erobring i lommen

Gæste undervisere

MATHIAS AUGUSTINE

 

Mathias har danset siden han var 7 år og kan både skrive Danmarksmester, Europamester og Verdensmester i Hip Hop på sit CV. Derudover er han uddannet musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole - Det Danske Musicalakademi i 2015. Af musicals har Mathias bl.a. medvirket i Young Frankenstein, My Fair Lady og Shubidua the Musical på Østre Gasværk.

AUGUST MAILAND

 

Som en del af gruppen Mizz Understood, har den unge August stor succes som dygtig og allerede meget erfaren danser. Med flere udenlandsture kan man roligt sige, at der er masser af international erfaring at trække på. Som en del af MU skaber han kunst og koreograferer alle hans visuelle idéer ud fra det regel-frie rum, som MU arbejder med.

 

SUS MATHIASEN

 

Sus har stor sceneerfaring, både som danser og performer. Sus har ligeså stor koreograf erfaring, og står for mange store danske opsætninger. Sus vil afholde workshops i audition træning for talentlinjen årgang 17/18.

THOMAS MILLER

 

Thomas er danser og koreograf med stor scene erfaring. Thomas vil afholde workshops i New School Hip Hop på talentlinjen årgang 17/18.

SIMON GLÆSEL

 

Som en del af gruppen Mizz Understood, er Simon den kunstneriske og konceptuelle danser. Han er nytænkende, alsidig og en dygtig formidler. Simon besidder gode pædagoiske evner, som gør ham til en god formidler.

 

NIELS JUSTESEN

 

Som en del af gruppen Mizz Understood, har Niels Justesen markeret sig som en maskulin danser med masser af kant og udtryk. Niels er en dedikeret koreograf og Hiphop/House danser.

 

TINE JOHANSEN

 

Tine har stor erfaring som underviser og national /international dommer i Disco. Tine vil undervise på temadage i Disco på uddannelsen.

LIN SAMUELSEN

 

Lin Samuelsen er en ekstremt dygtig lærer med over 20 års erfaring. Hun er født i Norge med en far fra Ungarn, vokset op i Danmark & bor nu i Sverige. Lin har danset, optrådt & undervist i Los Angeles, New York, Sverige, Danmark, Norge, Tyskland & Spanien. Hun har tidligere optrådt til både Danish Music Awards, og til store award shows og musik events i både Danmark, Sverige & Spanien. Men hendes første prioritet er at undervise. Desuden er Lin kendt for at være personen bag workshop fænomenet The Hip Drop ( se www.thehipdrop.com ) som er blevet kendt over hele verden. Hun arrangerer workshops, streetdance camps, og Contemporary Dance Intensives, hvor hun arbejder med de bedste & største koreografer & dansere i verden. Navne som Marty Kudelka, Misha Gabriel, Nick Bass, Sonya Tayeh, David Moore, Lyle Beniga som er koreografer & dansere som til dagligt arbejder med Justin Timberlake, Janet Jackson, Britney Spears, Michael Jackson(RIP), Beyonce, Rihanna, Usher, Mariah Carey og mange mange flere. Hendes mål er at inspirere og sørge for at eleverne forstår mere end bare at lære nogen nye trin. Det handler om stil, indlevelse, kropsbevidsthed og styrke.

REGITZE MOGENSEN

 

Regitze har været professionel danser i 9 år og har stor undervisningserfaring bag sig. Hun har optrådt på alle de store scener i DK og været danser for bl.a. Infernal, Kato, Joey Moe, Topgunn m.fl. Inden Regitze blev professionel danser, konkurrerede hun selv i DDD i disco og hiphop til EM og VM.

MARC CHRISTENSEN

 

Marc er en yderst erfaren danser, underviser og coach, mange kender ham blandt andet fra Vild Med Dans, hvor han har deltaget flere sæsoner som professionel danser. Marc vil afholde masterclasses på uddannelsen.

EDDY NINI

 

Eddy er freestyle danser og koreograf med stor international erfaring. Eddy vil afholde workshops i Hip Hop på talentlinjen årgang 17/18.

Samarbejdspartnere:

Skriv til os: info@cphfuture.info

Ring til os: + 45 50 15 60 00